Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre. Polecam :-) Kolorowe papryki dodają wyjątkowego smaku.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Kiełbasę podsmażyć z cebulą. Na osobnej patelni podsmażyć pieczarki. Kiełbasę z cebulą i pieczarki wrzucić do jednego garnka, podlać trochę wodą i gotować. Dodać pokrojoną w kostkę marchew i gotować do miękkości pieczarek. Dodać pokrojone w kostkę kolorowe papryki oraz doprawić do smaku przyprawami i gotować, aż wszystko będzie miękkie ale nie rozgotowane. Smacznego :-)