Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 29
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 90
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7187
Polecam.
Odsłon: 1758
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 98
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 29
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 90
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7187
Polecam.
Odsłon: 1758
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 98
Składniki
Papryki oczyścić i pokroić w paseczki,cebulę w półplasterki,cukinie plastrerki i dusić w bulionie z kostki aż papryki zmiękną.Dodać pomidory z puszki i mały przecier.Jeszcze chwilę gotować.W tym czasie pokroić kiełbaskę w plasterki i smażyć na złoto na patelni(a przy diecie na foii aluminiowej w piekarniku)z obu stron na złoto.Dodać kiełbasę do warzyw i doprawić w razie potrzeby solą i pierzem i jeszcze chwilę potrzymać na małym ogniu.Podawać z chlebem lub samo.