Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 151
Szybka i smaczna
Odsłon: 1578
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 20
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 209
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 151
Szybka i smaczna
Odsłon: 1578
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 20
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 209
Składniki
kapustę kiszona pokroic i ugotować.po ugotowaniu dobrze odcedzić wodę.
mięso mielone podsmażyć na patelni,doprawiając przyprawą do mięsa mielonego,pieprzem odrobiną soli.wkroic drobno pokrojoną cebulę.
kolejnie ugotować makaron,musi być miękki.
gdy makaron będzie ugotowany,dajemy go do garnka,wrzucamy do niego mięso-razem z tłuszczemi mieszając stopniowo dodawać kapustę kiszoną. wszystko raz jeszcze podgrzać na małym ogniu i gorące podajemy go zjedzenia.
największy smak dodaje właśnie przyprawa do mięsa mielonego----smacznego