Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 28
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 54
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 47
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 927
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 203
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 28
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 54
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 47
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 927
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 203
Składniki
Posiekaną cebulę w kostkę wraz z mielonym mięsem włożyć na rozgrzany olej.Lekko podsmażyć,po czym wymieszać z ketchupem i przyprawić do smaku.
Prostokątną lub kwadratową formę żaroodporną wyłożyć papierem do pieczenia i ułożyć na dnie warstwę krakersów,na niej położyć część farszu,wyrównać i posypać połową startego sera.Przykryć warstwą krakersów,wyłożyć resztę farszu i ponownie przykryć krakersami. Na wierzch ułożyć plastry pomidorów i posypać resztą sera.
piec w temperaturze 160 stopni.