Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 319
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5027
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 319
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5027
Składniki
Grzyby mozyć przez noc.Następnego dnia ugotować.Włoszczyzne gotować ok.30 minut.Odcedzic,wywar zachować.Kiszoną kapustę pociekać,cebulę,dodać kapustę.Wlać wywar z warzyw,sok z kapusty i wywar z grzybów.Doprowadzić do wrzenia,gotować 40 min.Na końcu dodać paseczki grzybów i roztarty czosnek.Przyprawić.