Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i prosta przekąska.Sprawdza się również jako obiad.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 296
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5005
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 296
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5005
Składniki
Mieszam 1 łyżeczkę miodu z 3 łyżkami oleju, 1 łyżeczką przyprawy gyros i 1 łyżeczką słodkiej papryki.Wkładam pokrojoną w paski pierś.Marynuję około 20 min. W międzyczasie kroję pomidora, cebulę i ogórka w kostkę.
Podsmażam pierś w marynacie i dodaję zamrożony szpinak.Smażę do czasu aż pierś straci surowość a szpinak będzie miękki.
Rozgrzewam patelnię bez oleju.Kładę tortillę i czekam, aż będzie ciepła z obu stron.
Spód tortilli smaruję majonezem, dodaję mięso ze szpinakiem, ogórki, cebulę i pomidora.Polewam keczupem i zawijam.Smacznego!