Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe, szybkie i smaczne :)) Można zabrać do pracy, zrobić na imprezę lub zwyczajnie na obiad:)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 74
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 133
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 99
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 86
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 74
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 133
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 99
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 86
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w kostkę lub paski i przesmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Kiedy mięso będzie gotowe wrzucamy mrożone warzywa i dusimy pod przykryciem, do czasu aż będą gotowe. W między czasie, w osobnym garnku gotujemy ryż.
Kiedy warzywa będą gotowe dodajemy Fix do potraw chińskich (tu mi się pewnie dostanie po głowie, ale cóż... ja lubię i uważam, że nadaje smkau:)) i chwilę gotujemy. Dodajemy ryż, ewentualnie doprawiamy solą, sosem sojowym i gotowe.