Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
1. cebule drobno posiekać, pieczarki zetrzeć na tarce, papryke pokroic w kostke, rozgrzać olej, dodać cebula i pieczarki, dusić do odparowania soku, dodać paprykę, posolić, chwilę podusić, wystudzic, 2. mięso wymieszać z jajkiem, łyzką bułki tartej, warzywami, tartym serem, dodać sos sojowy, doprawić solą i pieprzem, 3. ciasto pokroić na paseczki, z mięsa zrobić kulki, nałożyć paski ciasta, piec ok 20 min w 180 st, smacznego