Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko i łatwo je zrobić. Wyśmienite jako przystawka . moje dzieciaki po prostu uwielbiają kuleczki ziemniaczane.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
Ziemniaki zagotować następnie zgnieść dodać do nich dwie łyżki chrzanu ( jak ktoś nie lubi ostrzejszych może być jedna łyżka zależy od smaku). Następnie formujemy małe kuleczki obtaczamy w jajku i bułce tartej ( mogą być zgniecione płatki kukurydzy, ale mnie zbytnio nie smakowało). rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni i pieczemy kuleczki aż będą rumiane. Można nie obtaczać ich w panierce i też są pyszne. Nie trzeba lepić kuleczek i piec same ziemniaki wymieszane z chrzanem polane sosem są przepyszne.