Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krewetki z czosnkiem, chili i natką pietruszki... Taka kolacja dla dwojga....
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
Czosnek pokroić w cienkie plasterki, papryczkę chili drobno posiekać.
Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć czosnek i chili. Dodać krewetki, wlać wino i smażyć na dużym ogniu przez około 3-4 minuty. Na koniec dodać masło i natkę pietruszki, doprawić odrobiną soli.
Podawać ze świeżą bagietką.