Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonala przystawka na przyjecie albo po prostu pasta do chleba. W zasadzie stosuje swieza fasole, ale gdy jej nie mam pod reka, uzywam ekologicznej fasoli ze sloika. Szczególnego smaku dodaje olej truflowy.
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 128
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 30
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 128
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 30
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Składniki
Swieza fasole moczyc przez cala noc a nastepnie gotowac do miekkosci. Fasole ze sloika odcedzic i zmiksowac, czosnek posiekac i zmieszac z 1 lyzka creme fraiche, dodac do fasoli. Nastepnie dodac lyzke oleju truflowego i reszte creme fraiche, wszystko wymieszac i doprawic sola i pieprzem.
Krem nalezy przez jakis czas schlodzic w lodówce, az sie "przegryzie".