Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz zaskoczyć bliskich naprawdę wystrzałową przekąską? Zaserwuj im te proste i wyjątkowo smaczne krakersy z pastą surimi. Będą przebojem wszystkich imprez - nie tylko tych sylwestrowych.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 53
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 53
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Paluszki krabowe pokrój na małe kawałki. Dodaj majonez, serek, przeciśnięty przez praskę czosnek i szczyptę soli. Zmiksuj na gęstą pastę (nie rób tego długo). Wyłóż pastę na krakersy. Kanapeczki podawaj udekorowane natką pietruszki.