Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadają się na śniadanie, kolacje lub przekąskę w ciągu dnia.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 206
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 206
Składniki
14 jaj ugotować na twardo i pokroić w drobną kostkę. 2 cebule pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na maśle. Natkę pietruszki drobno pokroić. Wszystko wymieszać dodać jajko surowe,bułkę tartą,sos sojowy,musztardę,sól,pieprz. Uformować kotleciki,opanierować najpierw w jajku+ sos sojowy i w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złot kolor.
Można podawać z różnymi sosami np pieczarkowym, czosnkowym... :)