Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Drobniutko posiekaną cebulę podsmażyć lekko na 3 łyżkach mocno rozgrzanego oleju.
Jajka posiekać,dodać cebulę,tartą bułkę,surowe jajka,doprawić solą i pieprzem.
Jeśli masa jest zbyt sucha,dodać śmietanę.
Dobrze wyrobić ręką,formować kotleciki,obtaczać w tartej bułce i obsmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu.