Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
podałam te kotleciki na zimno, jako przystawkę, gościom bardzo smakowały, sa upieczone w piekarniku a więc nie nasiąkły tłuszczem podczas smażenia,
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 109
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 166
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 215
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 109
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 166
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 215
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Składniki
1. do mięsa dodać posiekaną cebule i czosnek, jajko i bułkę tartą, doprawić do smaku, szybko wymieszać (zbyt długie wyrabianie powoduje, że kotlety są twarde), odstawic na pół godzinki, 2. z mięsa formować niewielkie kotleciki, zawijać w boczek (końce plastra spiąć wykałaczką), układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, wstawic do zimnego piekarnika, piec ok 20 min w 180 st można podawac z zimnymi sosami smacznego