Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z salami to niezbędny element każdego imprezowego menu. Ich przygotowanie nie powinno zająć wam wiele czasu, a efekt zdecydowanie przejdzie wasze najśmielsze oczekiwania. Koniecznie spróbujcie!
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 107
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 859
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 354
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 107
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 859
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 354
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a następnie zblenduj je na gładką masę wraz drobno startym żółtym serem i jogurtem.
Korniszony pokrój na mniejsze części, pomidorki koktajlowe na połówki, a paprykę w grubą kostkę.
Każdą z kromek chleba przekrój na 6 kwadratów i każdy z nich posmaruj pastą jajeczną.
Na wykałaczki nabijaj kolejno: oliwkę, paprykę lub pomidora, korniszona, plasterek salami złożony na 2 części, na koniec pumpernikiel z pastą.
Koreczki wykładaj na drewnianą deskę lub talarze, całość możesz ozdobić listkami oregano.