Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa, aromatyczna niezwykle pyszna konfitura stanowiącą oryginalny dodatek mięs i nie tylko
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 25
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 539
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 310
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 25
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 539
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 310
Składniki
Cebulę posiekać w półksiężyce. Do dużego garnka wlać olej. Następnie wrzucić cebulę, często mieszać i dusić ok 40 min. Wlać wino, dodać sól, pieprz, pieprz cayenne, cukier, tymianek. Całość wymieszać i dusić kolejne 20 minut. Dodać ocet balsamiczny i dusić co jakiś czas mieszając przez kolejne 30 minut. Gotowe, smacznego.