Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 116
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 19
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 62
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 116
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 19
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 62
Składniki
Z umytych papryk usunąc gniazda nasienne.
Masło, twaróg i serek topiony utrzec na gładką masę. Dodac natkę pietruszki, przyprawic solą, pieprzem i czosnkiem.
Masą napełnic papryki, tak, by nie pozostały ouste miejsca. Paprykę zawinąc w folię aluminiową i wstawic do lodówki na ok. 2 godziny.
Paprykę pokroic w grubsze plastry, układac na przemian kolorami. Podawac z chrupkim pieczywem, grzankami... Smacznego