Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Romantyczne zestawienie na kolację we dwoje.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 275
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5429
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 275
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5429
Składniki
Ogórek umyć, obrać ze skórki, pokroić wzdłuż na 8-emki. Posolić, popieprzyć lub posypać przyprawą do sałatek bądź ulubionymi ziołami.
Ser pleśniowy i kabanos pokroić na 6 części. Nadziać jak koreczki, kończąc oliwką.
Papryczki chili umyć, przekroić wzdłuż na pół, usunąć nasiona i końcówki z ogonkiem. Wypełnić serem feta i owinąć plastrami boczku (dla zwolenników "mięska mogą być całe lub przecięte na pół wzdłuż). Upiec w piekarniku aż boczek będzie rumiany i spieczony.
Podawać z ulubionym pieczywem.
Oczywiście jest wiele sposobów modyfikacji takiego zestawu. Wszystko zależy od fantazji :o)