Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka lub syty deser ;)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Mleko zagotowujemy z 200 ml wody i cukrem. Wsypujemy ryż i gotujemy na małym ogniu, aż ryż wchłonie płyn i się ugotuje (ok. 15 minut). Do ciepłego ryżu dodajemy mleczko kokosowe, mieszamy. Ryż podajemy z mango, polewamy troszkę miodem i posypujemy sezamem.