jedno z dań wigilijnych
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc na Podlasiu jedliśmy tatarskie pierogi jeczpomaki. Spróbowałam odtworzy...
Odsłon: 9481
Wyobraź sobie chrupiące i złociste kotlety, których tajemniczym składnikiem j...
Odsłon: 51850
Zupa krem z pieczarek, którą przygotujemy w kilka minut.
Odsłon: 109
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4278
Łatwe do zrobienia drobiazgi do kawy.
Odsłon: 584
Pierogi z farszem mięsno ziemniaczanym czyli ruskie.
Odsłon: 282
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić dać do miseczki, dodać zmielony mak, bakalie, olejek , miód, delikatnie wymieszać, podawać udekorowane pomarańczami.