Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jarzynowy zawrót głowy
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 825
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 525
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 825
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 525
Składniki
Mięso doprawić, szybko obsmażyć na oleju z obu stron, zmniejszyć gaz i dusić we własnym sosie ewentualnie podlewając wodą - 20 min. obracając od czasu do czasu.
Po tym czasie dodać marchew,seler,pietruszkę pokrojone w plastry lub kostkę- dusić razem 10 min.
Następnie dodać cukinię ( kostka) i pora (talarki) i dusić kolejne 15 minut - całość ewentualnie doprawić.
Danie jestpyszne i ze względu na delikatny sosik nadaje się świetnie do kaszy lub ryżu. Smacznego