Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny Karczek, który można robić robiąc inne rzeczy.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 22
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3762
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 431
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 22
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3762
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 431
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Składniki
Karkówkę podzielić na kilka średnich kawałków marynować w marynacie, czosnku i przyprawach przez 1 godzinę. Następnie podpiec na złoty kolor na oliwie z oliwek.
Pokroić w paseczki cebulę, ogórka oraz papryczki.
Wszystko wrzucić do kaftana (do pieczenia). Piec w piekarniku przez około godzinę. 10 minut przed końcem kaftan rozciąć i piec dalej.