Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakie to pyszne i proste! Mozna jesc samo lub podawac do pieczni miesnych lub duszonych zeberek.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 53
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 53
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Ziemiaki ugotowac w osolonej wodzie.Kapuste poszatkowac i ugotowac az bedzie miekka. Po ugotowaniu ziemniakow i kapusty i odcisnieciu wody, ugnies je razem w garnku. Na koniec dodac smalec, sol i ocet do smaku.
Mozna tez na smalcu podsmazyc dwie cebule, i wlac ja razem ze smalcem do kapusty i ziemniakow. PYCHA!!!