Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Liście sałaty oczyścić, usunąć nadpsute części
Na liściach sałaty położyć wędlinę, kilka plasterków ogórka, 2 plasterki pomidora, pokrojoną w plasterki 1 rzodkiewkę, posypać kiełkami ( jak ktoś nie lubi nie musi).
Uformować "gołąbki".
Zamiast wędliny można użyć białego serka
Smacznego