Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapeczek z pumpernikla z pastą z tuńczyka... szybko i smacznie. Doskonała przekąska na imprezę, wszyscy je uwielbiają, szybko znika ze stołu :-)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 238
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 238
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Każdą kromkę chlebka pokroić na 6 kawałków. Tuńczyka odsączyć z oleju. W misce rozdrobnić rybę widelcem, dodać twarożek, jogurt i majonez. Ser zetrzeć na drobnej tarce i dodać do reszty składników. Wszystko dokładnie wymieszać. Na koniec dodać koperek, doprawić solą i pieprzem. Pastę wyłożyć na kanapki i gotowe. SMACZNEGO!!!