Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na imprezę.
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 231
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 93
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 4200
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1018
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 947
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 231
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 93
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 4200
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1018
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 947
Składniki
Wykonanie: Wydrążyć środek kalarepy, zostawiając warstwę ok. 1 cm grubości. Miąższ pokroić drobno i podsmażyć razem z mięsem przez ok. 10 minut. Wcześniej dodać do mięsa 1 jajko, pieprz, sól, czosnek, bułkę tartą i pokrojoną cebulkę. Przygotowany (usmażony) farsz nakładać do kalarepek. Na wierzch dodać starty lub pokrojony w plastry ser. Piec w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez ok. 30 minut.