Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na sos tatarski do jajaek
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 56
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7149
Polecam.
Odsłon: 1650
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 56
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7149
Polecam.
Odsłon: 1650
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Składniki
Ogórki, grzybki, jajka pokroić w drobną kostkę, dodać majonez, jogurt, chrzan i wymieszać, doprawić solą, pieprzem sokiem z cytryny i wymieszać. Przygotowanym sosem można napełnić połówki jajek.