Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze przekąski to takie, które można zrobić szybko i ze składników zawsze obecnych w naszych zapasach:). Faszerowane jajka choć wydają się tematem oklepanym zawsze cieszą się popularnością na domowych imprezach.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 147
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 185
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 147
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 185
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół, oddzielamy białka od żółtek.
W misce mieszamy ze sobą: posiekaną drobno wędlinę, majonez, żółtka, sól, pieprz i chilli.
Białka układamy na półmisku, na każde nakładamy farsz. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.