Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
One tak smakują i są tak pyszne że trudno opisać to zwykłymi słowami
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż, wyjąć żółtko. Sardynki wyjąć z puszki, pognieść widelcem, nałożyć do białek w miejsce żółtka. Na talerzu posmarowanym majonezem poukładać połówki, przykryć każdą majonezem, po wierzchu posypać startym żółtkiem na drobnej jarzynowej tarce (fotkę dodam koło Wielkanocy)