Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tych jajek jest "obłędny:
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 94
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6585
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 156
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1218
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5625
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 94
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6585
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 156
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1218
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5625
Składniki
Jajka gotuję 20min. w osolonej wodzie, żeby dobrze się obierały. Po ugotowaniu, obieram i kroje na pół żeby w miarę szybko ostygły.
Czosnek wyciskam przez praskę, mieszam z majonezem i dodaję szczyptę soli. Tak przygotowany "sos czosnkowo majonezowy" wykładam na połówki jajek i posypuję pieprzem ziołowym i jak ktoś lubi to świeżym koperkiem.
Tak przygotowane jaja układam na talerzu do jajek i gotowe. Smacznego!!!