Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ładnie prezentuje się na świątecznym stole. Robię często na imprezki dla przyjaciół.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Jajka ugotować na twardo i przekroić na pół, wyjąć żółtka. Żółtka wymieszać z tuńczykiem z puszki i dodać ser, musztardę sok z cytryny, natkę pietruszki i śmietanę. Wszystko razem zmieszać tak, żeby nie było grudek. Doprawić solą i pieprzem. Masą wypełnić białka jajek. Udekorować szczypiorkiem.