Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka propozycja na świąteczne wielkanocne śniadanie. Jajka faszerowane zawsze mają powodzenie, a jeśli jeszcze są ekspresowe w przygotowaniu, to tym większa ich zaleta. Polecam, bo są przepyszne z minimalną ilością składników.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Z jajek wydrążyć żółtka i przełożyć do miseczki. Dodać drobno pokrojone rzodkiewki, szczypiorek. Żółtka rozgnieść widelcem i całość dokładnie wymieszać, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem i ponownie wymieszać. Nakładać po łyżce farszu na białka jajek. Górę można przyozdobić kiełkami, szczypiorkiem lub rzodkiewką. SMACZNEGO!!!