Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 220
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 220
Składniki
Jajka gotujemy na twardo , studzimy, obieramy ze skorupek. Kroimy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka.
Żółtka dokładnie rozcieramy w miseczce z majonezem. Doprawiamy o smaku solą i pieprzem.
Do miseczki dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę szynkę . Mieszamy. Masą faszerujemy połówki jajek.
liście sałaty myjemy i suszymy , układamy na talerzu, a na nich wykładamy faszerowane jajka, na środek do dekoracji kładziemy papryczkę . Życzę smacznego .:)