Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu i niedroga zakąska na każde przyjęcie.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 70
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 130
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 70
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 130
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki obrać i pokroić na drobne kawałeczki, podsmażyć. Jajka przekroić na połówki, wydrążyć żółtka . Do żółtek dodać podsmarzone pieczarki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Przygotowany farsz nakładać w środki białek. Dekorować świeżą natką pietruszki. Smacznego