Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe do przyrządzenia
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Ugotować jajka na twardo. Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oleju. Następnie dodać starte na tartce (na grubych oczkach) pieczarki. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym. Smażyć do momentu odparowania wody. Odstawić do wystygnięcia. Jajka przekroić na pół, wydrążyć żółtka. Do farszu dodać żółtka jaj, majonez i natkę pietruszki. Gotowym farszem nadziewać białka jaj.