Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Jajka ugotować na twardo (10 minut),ostudzić,obrać,przekroić wzdłuż na połówki,wyjąć żółtka.
Cebulkę i ogórek obrać,drobno pokroić,rzodkiewkę umyć i też drobno pokroić.
Włożyć do miseczki (łyżeczkę rzodkiewek zostawić do ozdoby),dodać żółtka,majonez,sól,utrzeć razem.Masą wypełnić białka,ułożyć na półmisku,posypać rzodkiewką.