Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałabym zaproponować przepis na proste i smaczne jajka faszerowane z farszem czerwonym.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 104
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 339
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 104
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 339
Składniki
Jajka gotuję na twardo, wystudzone obieram i przekrawam wzdłuż na pół.
Do miseczki przekładam ser, żółtka z przekrojonych jajek, koncentrat pomidorowy, majonez, doprawia solą, pieprzem i całość rozdrabniam blenderem na jednolitą masę. Jeżeli nie mamy blendera składniki farszu możemy rozetrzeć widelcem.
Tak przygotowany farsz nakładam na białko z jajek, farsz możemy nałożyć łyżeczką lub przełożyć do rękawa cukierniczego i nałożyć na białka.