Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka nadziane wędzoną makrelą i delikatną , chrupiącą czerwoną cebulą to moja ulubiona wersja faszerowanych jajek . Kremowa masa na bazie ryby świetnie komponuje się z jajkiem. Tak przygotowane jajka możemy podać jako przystawkę dla gości, na śniadanie. Bardzo ładnie będą wyglądać na wielkanocnym stole pośród bab i mazurków.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2142
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 221
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20994
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2142
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 221
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20994
Składniki
Jak zrobić jajka faszerowane makrelą Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Studzimy i obieramy z łupinek. Jajka przekrawamy na pół , delikatnie wyjmujemy żółtka i przekładamy do miski. Oczyszczamy rybę z ości , cebulę obieramy i drobniutko kroimy w kosteczkę i łączymy oba składniki z żółtkami. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Masą faszerujemy białka jaj. Smacznego!