Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko na Wielkanoc :)
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 62
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 160
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 177
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 62
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 160
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 177
Składniki
Jajka ugotować na twardo,obrać,przekroić na pół i wyjąć żółtka. Awokado umyć,przekroić wzdłuż,wyciągnąć pestkę,wydrążyć miąższ,skropić sokiem z cytryny i dodać do żółtek a następnie rozgnieść wszystko widelcem. Pomidory pokroić bardzo drobno i dodać do masy z żółtkami i awokado.Wymieszać doprawiając pieprzem i solą oraz wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Masą wypełnić białka jajek i ozdobić listkami bazylii.Smacznego:)