Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe urozmaicenie dla tradycyjnego śniadania. Są tak pyszne i na tyle łatwe do przygotowania.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 136
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 179
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 136
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 179
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obierać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i rozgnieć je widelcem. Awokado obrać ze skórki, pokroić w drobną kosteczkę i skropić sokiem z cytryny. Awokado dodać do żółtka. Wymieszać z posiekanym szczypiorkiem i natką pietruszki. Majonez zmieszać pół na pół z jogurtem naturalnym, dodać do jajka i awokado. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pastą z awokado wypełnić wgłębienia w białkach.