Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Roztopić sporą łyżkę masła na patelni i wbijać ostrożnie jajka,tak ,żeby żółtko się nie rozlało.
Posolić i smażyć aż białka się zetną.
Można usmażyć je na boczku.
Najpierw pokroić boczek w kostkę,usmażyć i dopiero na usmażony wbijać jajka.