Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja z serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 274
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 422
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 274
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 422
Składniki
Z ugotowanych i przekrojonych na pół jaj wyjąć żółtka (żółtka wykorzystać do kruchego ciasta). Rzodkiewki zetrzeć na tarce z ogórkiem. Poczekać aż ogórek puści wodę i lekko odcisnąć. Doprawić solą i pieprzem. Dodać serek wiejski, chrzan i posiekany drobno szczypiorek. Wymieszać. Faszerować połówki jajek. Posypać kiełkami rzodkiewki lub rzeżuchą.