Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...rozgrzewająca pyszna zupa :-)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 55
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7149
Polecam.
Odsłon: 1649
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 55
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7149
Polecam.
Odsłon: 1649
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Składniki
Mięso pokroić jak na gulasz (w dużą kostkę) i podsmażyć w garnku na oleju,dolać wodę i doprawić solą i pieprzem.Gotować ok 1,5-2 godz.. Na patelni podsmażyć pokrojoną cebulę,paprykę,pieczarki i przełożyć do gotującego się mięsa.Wsypać paprykę i majeranek.Na patelni podsmażyć mąkę i zrobić zasmażkę korzystając z wywaru.Przelać zasmażkę do zupy i chwilę gotować.Jeżeli trzeba doprawić przyprawami.
SMACZNEGO