Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tu wersja na słodko...ale z odrobinà chilli
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 115
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 860
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 115
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 860
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
Składniki
avocado kroimy na pòł,przekręcamy,pestka wypada,przekładamy do miseczki,rozdrabniamy widelcem,dodajemy łyżkę soku z limonki I mandarynki 3 grube plastry gruszki kroimy w kosteczkę i mieszamy z avocado solimy trochę do smaku,dołaczamy pieprz cytrynowy i 2 łyżki oliwy z oliwek
na talerzyku układamy w miarę ròwno pokrojone plastry gruszki (wysokość dowolna jak lubimy- mogà być grubsze plastry- Lepiej utrzymajà pastę ) na plastrach układamy guacamole,opròszamy chilli,dodajemy kawałki mandarynki oraz limonki jak lubimy ;-) Podajemy zaraz po przygotowaniu Smacznego ;-)