Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Dziś mam na Was grzybki z jajek w sosie tatarskim. Idealne jako przekąska na każdą imprezę czy wielkanocny stół. Świetnie wyglądają i na pewno przyciągną uwagę gości. Zróbcie koniecznie.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 151
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 115
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 212
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 30
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 151
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 115
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 212
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 30
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Składniki
Sos tatarski: w misce łączymy drobno pokrojone grzybki, ogórek i jajka. Dodajemy majonez i przyprawy. Grzybki borowiki Z ugotowanych jajek na twardo wycinamy kapelusze i gotujemy w herbacie ok. 8 minut. Twaróg, jajko, cebulę mieszamy i doprawiamy. Formujemy trzonki i układamy kapelusze z pieczarek marynowanych. Wszystko układamy na sosie tatarskim i doprawiamy. Zapraszam Cię na mój film video jak dokładnie przygotować takie jajeczka.