Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybka smaczną kolację. Zaczerpnięty od Kingi Wójcickiej
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 277
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4986
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 277
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4986
Składniki
Chleb tostowy opiekłem na złoty kolor (można użyć bagietki). Skropiłem je kilkoma kroplami oliwy, posypałem rozkruszonym serem pleśniowym i startym parmezanem. Na każdej grzance na wierzchu rozłożyłem świeże zioła i jeżyny. Oprószyłem świeżo zmielonym pieprzem. Wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 stopni C, aż ser się roztopił. Podałem na ciepło.