Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ziemniaki do kwaśnego schłodzonego mleka.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1568
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1568
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach z dodatkiem soli, następnie odcedzić, obrać, ostudzić i pokroić w kostkę. Ułożyć w salaterce, polać olejem wymieszanym z zmiażdżonym czosnkiem, papryką i solą do smaku. Odłożyć w chłodne miejsce, po czym połączyć drobno posiekaną cebulą, koperkiem i orzechami, skropić sokiem z cytryny i podawać.