Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 400
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 150
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 132
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 681
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 400
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 150
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 132
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 681
Składniki
Do garnka z gorącą wodą wrzucić groch i vegetę. Gotować do miękkości grochu. Grzyby namoczyć ,ugotować ,osączyć i pokroić w paski. Kapustę poszatkować ,lekko obsmażyć na maśle ,zalać 1/2 szklanki wody ,dodać odrobinę soli i gotować na wolnym ogniu aż będzie miękka. Dodać groch do kapusty oraz grzyby. Pozbyć się nadmiaru płynu. Cebulę pokroić w grubą kostkę. Nałożyć na wierzch kapusty z grochem i grzybami.