Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To żaden przepis, tylko propozycja na grillową potrawę. Bardzo smaczną. Na naszym grillu zawsze obowiązkowo jest oscypek, który ładnie się obsmaża na ruszcie, nie ścieka. Skórka pozostaje zwarta, a środek mięknie. Oscypki grillujemy na średnim żarze po kilka minut z każdej strony uważając, aby ich nie przypalić. Najlepiej smakują z konfiturą z żurawiny. Niezwykle smaczna klasyka. Kto jeszcze nie próbował, to szczerze zachęcam
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 146
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 184
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 146
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 184
Składniki
Oscypki grillujemy na średnim żarze po kilka minut z każdej strony uważając, aby ich nie przypalić.
Podajemy z konfiturą z żurawiny ozdobione świeżymi ziołami lub sałatą